OPINION
Saimir Lolja: Maqedonët janë Shqiptarë vendas

Saimir Lolja: Maqedonët janë Shqiptarë vendas

Gjithë rajoni i Maqedonisë, si pjesë e Gadishullit Ilirik, është Shqipëri, Iliri, Arbëri. Gjithë maqedonët janë shqiptarë maqedonë, domëthënë shqiptarë vendas. Nëse egziston përplasje në
Universiteti i BDI-së lojë për defokusimin e opinionit!

Universiteti i BDI-së lojë për defokusimin e opinionit!

Sani SAIDI Ideja për Universitet të dytë shqiptar në Shkup e proklamuar nga BDI-ja, u përfol shumë dhe tërhoqi vëmendje në opinion ditëve te fundit. Ua them
Bravo patriota!!!

Bravo patriota!!!

Gykten Haziri
Me te lexuarat sot dhe te muajit
ALMAKOS ALMAKOS