1 June, 2016
LajtmeWeb
sakte

Lajme

Presidenti Hashim Thaçi thotë se Kosova ka dëshmuar se është kampione në luftën kundër terrorizmit. Kosova tashmë ka dëshmuar se është në luftë kundër terrorizmit dhe...
Wilson School

Sport

Merr fund edhe pritja e gjatë për të mësuar se kush do të jenë 23...

Trajneri Gianni De Biasi publikon listen perfundimtare me 23 futbolliste per Europianin Francë 2016 Portierë: Etrit Berisha, Orges...

Merr fund edhe pritja e gjatë për të mësuar se kush do të jenë 23...