Bilall Kasami: E vlerësoj lartë kontributin e Kim Mehmetit në gjithë jetën politike të Lëvizjes BESA dhe çështjes shqiptare në Maqedoni (VIDEO)

Flash | Publikuar më 19.05.2017 në ora 19:52

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami në emisionin Click Plus të TV 21 i pyetur për shkrimtarin dhe publicistin Kim Mehmeti është përgjigjur: “E vlerësoj lartë kontributin e Kim Mehmetit në gjithë jetën politike të Lëvizjes BESA, dhe në përkrahjen që ia ka dhënë dhe ia jep Lëvizjes BESA. Z. Kim Mehmeti është një ndër këshilltarët më të vlefshëm të cilët unë i konsultoj gjithmonë. Kështu edhe më tutje vlerësoj dhe do të llogarisë në përkrahjen e Kim Mehmetit, që ia jep Lëvizjes BESA dhe çështjes shqiptare në Maqedoni”.