Derivatet e naftës prej nesër me çmim të ri

Ekonomi | Publikuar më 12.11.2017 në ora 15:46

Çmimet e benzinës dhe dizelit para dy javësh kanë shënuar rritje për gjysmë denarë deri në një denarë për një litër me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE).
Nesër si zakonisht pas dy javësh nga korrigjimi i fundit i çmimeve të naftës pritet çmim i ri i derivateve.
Pritet të shohim se si do të jetë çmimi i ri i derivateve të cilën do ta vendos nesër KRRE.