Dhjetë rastet kur njerëzit gjeten “sozitë” e tyre në piktura – dhe bënë një selfie, gjithsesi (Foto)

Kuriozitete | Publikuar më 13.09.2017 në ora 15:02

Disa dashamirë të artit, gjatë vizitave të tyre nëpër galeri, përveçse janë kënaqur me atë që kanë parë, kryesisht, kanë hasur edhe në diçka me të cilën gjithsesi edhe janë befasuar.

Bëhet fjalë për vizitorë të galerive të cilët atje kanë hasur në piktura të njerëzve të cilët u ngjanin shumë.

Dhe gjithsesi, ata e kanë shfrytëzuar një rast të tillë, duke e bërë edhe një selfie me ta.

Një listë të tyre e ka publikuar Bored Panda, në të cilat ata shihen bashkë me “sozitë” e tyre. /Telegrafi/