Gashi i Besës: Anëtari në KSHZ i takon Besës, nuk do të rijmë indiferent!

Intervista | Publikuar më 31.08.2017 në ora 14:56

Gjatë intervistës dhënë për portalin MKD, deputeti i Lëvizjes Besa Afrim Gashi dhe njëherësh Sekretar i Përgjithshëm i Besës, shpreson që KSHZ do ta respekton ligjin ku dhe kërkohet ndryshim i Ligjit zgjedhor, me çka Besës i takon që në KSHZ të ketë një anëtar Komisioni. Për portalin MKD, Gashi tha se ‘’Jemi të bindur se me ligj na takon të kemi një anëtar në Komision, ndaj dhe kërkojmë ndryshim të Ligjit zgjedhor, e ndërkaq nëse na thuren përralla nga ana e deputetëve dhe Besës nuk i jepet anëtari i Komisionit në KSHZ, ne nuk do të rijmë indiferent’’, përfundoi Gashi.