Komuna e Çairit me ajrin më të ndotur në Shkup

Kryesore | Publikuar më 14.12.2017 në ora 23:26

Shkupi helmohet dhe është shpallur qyteti me ajr më të ndotur në botë, kurse komuna me ajr më të ndotur në Shkup është Çairi. Këto matje janë regjistruar në ora 6 të mëngjesit. Ato tregojnë se komuna me ajër më të ndotur në Shkup është komuna e Çairit e banuar me shumicë shqiptare, ku ndotja e ajrit matet te Rektorati.  Pas Cairit vjen Karposhi, Qendra e pastaj komuna Lisiçe. “Qyteti i Shkupit duhet të shpallë gjendje të jashtëzakonshme”, ka kërkuar EcoGuerilla.