“lajTme” 52 – Hajvar/Ајвар

LajTme | Publikuar më 07.06.2016 në ora 20:00

Në episodin e ri në lajTme do të ndiqni: Pse i jepet shpërblim në Bosnjë turlifar presidenti? Po ai a ishte krejt me veti kur folte turli muhabeti? Çka është impiçment? Me sa mend u bë hajvari identitet? LajTme ekskluzivisht e ka gjet se ku përfundojnë budallakitë dhe marritë. Na ndiqni, vërtetë të vërtetat t’i dini!

Во новата епизода на лајТме ќе следите: Зошто му се дава награда во Босна на секаков претседател? А тој беше ли при себе, кога сешто збореше. Што е импичмент? Со кој памет ајварот стана идентитет? ЛајТме ексклузивно пронајде каде завршуваат будалштините и глупостите. Следете нè, вистините вистински да ги знаете!