“lajTme” 61 – Pauza/Пауза

Flash | Publikuar më 10.08.2016 në ora 20:00

Qëndroni me ne shikues të nderuar se fundit të kësaj sezone ju kemi afruar. Në këtë edicion do mund të shihni: Për Ilinden kush kujt i fishkëlloi dhe Ivanovi çfarë na mësoi? Zaevi kënd e quan arami dhe monumentet kush i ka ly? Gruevski kujt përshëndetje i dërgon, cilat vende i viziton dhe pse Teuta Arifin e nervozon? Do të ndiqni edhe shumë gjëra tjera si, ku të shkoni në pushim e çfarë të bëni për ushqim. Prandaj lajTme shikoni se për këtë sezonë është edicioni i fundit e do na mungoni.

MK
Останете со нас почитувани гледачи зашто крајот на оваа сезона се ближи. Во оваа едиција ќе гледате: За Илинден кој кого исвирка и Иванов каква нидаде порака? Заев кого нарекува арамии и споменикот кој го обои? Груевски кого поздрави, кои места ги посети и зошто Теута Арифи ја ремети? Ќе гледате и многу други нешта, каде на одмор да одите и каква храна да зготвите. Затоа лајТме гледајте, зашто за оваа сезона едицијава е последна и ќе ни недостигате.