LSDM-ja i ofron tre poste Osmanit

Kryesore | Publikuar më 14.11.2017 në ora 17:54

Osmani është i njohur si person me lidhje të forta me kreun partiak të LSDM-së, duke filluar nga kryetari i partisë Zoran Zaev, nënkryetarin Muhamed Zeqiri, si dhe me ministrin e Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski. /shtegu