Modele të “veshura” me ujë, erë, zjarr dhe rërë (Foto)

Showbiz | Publikuar më 13.08.2017 në ora 00:31

Artistja Asida Turava nga Polonia, ka realizuar një koleksion shumë të veçantë fotografish me modele nudo.

Ekipit realizues iu deshën afro tri ditë për të përfunduar projektin, i cili “vesh” modelet me rërë, zjarr, ujë dhe erë.

“Për të krijuar veshjet nuk është përdorur fotoshop, por vetëm dritë. Kjo ishte një përvojë shumë rraskapitëse por unë shpresoj që do t’ia vlejë”, është shprehur fotografja Asida Turava. /Telegrafi/