Nesër ditë jo pune

Kryesore | Publikuar më 07.12.2017 në ora 10:33

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se në pajtim me Ligjin për festat, 8 dhjetorit i vitit 2017 (e premte) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Më 8 dhjetor do të festohet festa “Shën Klimenti i Ohrit”.