Pamje të mrekullueshme që nuk do të besoni se janë në Kosovë (Foto)

Kulturë | Publikuar më 10.01.2018 në ora 17:30

Kosova edhe pse vend i vogël, ka një natyrë të mrekullueshme, sidomos në bjeshkë.

Fotografi Liridon Bytyqi e ka treguar këtë nga pikëpamja e tij nëpërmjet realizimit të disa fotografive në mënyrë shumë artistike.

Brezovica, Rugova e Pejës, Prevalla, Autostrada Ibrahim Rugova, ishin vetëm disa nga këndet që ka zgjedhur ai për të nxjerrë fotografi me shumë domethënie.

PREVALLË

Ai ka bërë disa foto, dhe video përmes kësaj pajisje, që është në gjendje të ngrihet në lartësi, dhe nga atje të kapë, pamje që në rrethana tjera do të ishte e pamundur.

BREZOVICË

Disa nga fotot e tij, Liridoni i ka postuar në rrjetin social Instagram, ku llogaria e tij, tani numëron mijëra ndjekës.

RUGOVË