Shilegov deklarate per mediat para LSDM-se

Kryesore | Publikuar më 19.05.2017 në ora 14:45

Petre Shilegov , para selise se LSDM-se , dha deklarate per mediat.
Ai tha se bisedimet per formimin e qeverise do te vazhdojne ne menyre intensive. Sipas tij, nuk eshte me rendesi ndarja e resurseve, por funksionimi i qeverise se re ne menyre te harmonizuar, ndryshe nga ajo e kaluara. LSDM-ja eshte e prere dhe plotesisht i refuzon marreveshjet kriminale, shtoi Shilegov.