Situata në Kondovë, pas pak TV SHENJA përsëri me edicion special të lajmeve

Kryesore | Publikuar më 13.08.2017 në ora 00:36

Ekipi i TV SHENJA është në Kondovë dhe po ndjek nga afër  situatën me zjarrin që ka kapluar Kondovë.

Të dhënat e fundit do të mund t;I ndiqni në edicionin e radhës që do të jetë pas disa minutave.

Në ndiqni.