​Tuchel e pranon: Nuk është lehtë për ta menaxhuar Neymar

​Tuchel e pranon: Nuk është lehtë për ta menaxhuar Neymar
Tash esht Koha

20:57 |

Trajneri i PSG-së, Thomas Tuchel ka thënë se nuk është lehtë për ta menaxhuar yllin e skuadrës Neymar.

Neymar mbetet i lidhur me një rikthim te Barcelona.uk është lehtë për ta menaxhuar.

“Nuk është lehtë për ta menaxhuar. Ka zemër të madhe, fatkeqësisht nuk e shfaq këtë gjë. Ndonjëherë zemërohet keq edhe pse nuk është e nevojshme”.

”Kënaqemi së bashku dhe gjithmonë i tregoj të vërtetën. E pranon, por është vështirë”, deklaroi ai. /Lajmi.net/

autor: Lajmi.net

20:57 |

Tash esht Koha
TAGS