10 personazhe të famshme që nuk i japin rëndësi pamjes së jashtme

Tash esht Koha

Në skenën e madhe, personazhet e njohur botërorë duket që nuk i përkasin kësaj bote. Ata duken aq perfektë, sa ne mendojmë se nuk kanë asnjë defekt.

Mirëpo, edhe personazhet e njohur si të gjithë njerëzit kanë momentet e tyre në jetë që nuk kanë dëshirë as të zbukurohen dhe as t’i japin rëndësi pamjes së jashtme.

Pra, me pak fjalë e kanë lënë veten pas dore. Cilët janë këto personazhe?

Shikoni në fotot e mëposhtme:

10. Jennifer Love Hewitt

9. Eva Longoria

8. Kelly Clarkson

7. Russell Crowe

6. Tyra Banks

5. Kelly Osbourne

4. Vin Diesel

3. Kate Winslet

2. Jennifer Lawrence

1. Adele

Tash esht Koha
TAGS