10 shtetet me femrat më të bukura në botë

Si mund ta dini se cilat shtete i kanë femrat më të bukura në botë?

Përgjigjen për këtë pyetje e ka gjetur ‘Missosology.com’, të cilët i kanë analizuar sfilatat më të mëdha të modës të vitit 2018 dhe i kanë identifikuar shtetet që kanë fituar më shpesh.

Telegrafi më poshtë ju sjell listën me shtetet që duket se i kanë femrat më të bukura në botë.

10. SHBA

9. Kolumbia

8. Indonezia

7. Puerto Riko

6. Tajlanda

5. Vietnami

4. Afrika Jugore

3. Meksika

2. Filipinet

1. Venezuela

TAGS