12 njerëzit që kanë mahnitur botën me përmasat e tyre trupore – e sigurtë se do të impresionoheni edhe ju!

Ka njerëz që, për shkak të gjenetikës apo problemeve shëndetësore, tejkalojnë madhësinë e konsideruar “normale”.

Disa e përdorin këtë në avantazhin e tyre, duke u shndërruar në basketbollistë ose lojtarë të volejbollit, për shembull.

Megjithatë, përcjell Telegrafi, ka të tillë që si pasojë e kësaj, kanë komplikime shëndetësore dhe përfundojnë duke pasur kufizime.

Megjithatë, është fakt se ata të gjithë e tërheqin vëmendjen tonë shumë, sepse nuk është çdo ditë që ne shohim dikë më shumë se 2 metra të gjatë.

Njerëzit e renditur më poshtë i kanë bërë përshtypje botës për shkak të madhësisë, dhe të jeni të sigurtë se do të mbeteni të impresionuar gjithashtu. /Telegrafi/

1 – Olivier Richters: 2,18 m

2 – Amazon Eve: 2,01 m

3 – Broc Brown: 2,33 m

4 – Margo Dydek: 2,18 m

5 – Robert Wadlow: 2,72 m

6 – Leonid Stadnyk: 2,57 m

7 – Denis Cyplenkov: pulso de 23,5 cm

8 – Sultan Kösen: 2,51 m

9 – Brahim Takioullah: 2,46 m

10 – Caroline Welz: 2,06 m

11 – Ekaterina Gamova: 2,06 m

12 – Yekaterina Lisina: 2,06 m

TAGS