15 logo të njohura që duken “të njëjta”, cila mendoni se është e vërteta dhe cila e rreme? (Foto)

Sipas statistikave, një person potencialisht mund të sheh nga 4.000 në 10.000 reklama në ditë.

Kjo është arsyeja pse kompanitë në mbarë botën shpenzojnë kaq shumë para për të bërë veten dhe logot e tyre të njohura.

Kështu, BrightSide ju ofron një shans për të kontrolluar vigjilencën tuaj me ndihmën e një prove të thjeshtë, përcjell Telegrafi.

Të gjithë ju duhet të bëni është të përgjigjeni të njëjtën pyetje në secilin rast – cila logo është e saktë dhe cila është e rremë?

TAGS