163 raste të reja, 230 të shëruar dhe tetë të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

163 raste të reja, 230 të shëruar dhe tetë të vdekur nga koronavirusi në Maqedoninë e Veriut

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1794 testime ndërsa janë regjistruar 163 raste të reja me KOVID-19. Sipas qyteteve në Shkup-87, Kumanovë-7, Dibër-2, Shtip-10, Prilep-3, Tetovë-16, Strugë-8, Ohri-1, Kavadar-1, Demir Hisar-1, Gostivar-8, Strumicë-1, Kratovë-1, Sveti Nikollë-9, Kërçovë-3 dhe Resnjë-5.
Sot në Institutin për Shëndet Publik janë regjistruar 230 pacientë të shëruar, ndërsa tetë persona kanë humbur jetën.
Gjashtë pacientë nga Shkupi, një nga Dibra dhe një pacientë nga Tetova. /SHENJA/