185 të shëruar, 166 të infektuar dhe katër viktima nga Covid-19 në Maqedoni

185 të shëruar, 166 të infektuar dhe katër viktima nga Covid-19 në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë bërë 1419 testime, ndërsa 166 raste të reja të covid-19 janë regjistruar në:

Shkup 47
Kumanovë 17
Dibër 1
Shtip 23
Tetovë 12
Strugë 7
Bitola 1
Ohër 3
Kavadarci 9
Gostivar 15
Gjevgjelia 1
Strumicë 1
Demir Hisar 1
Makedonski Brod 10
Vinicë 2
Sveti Nikole 2
Kichevë 12
Negotino 2
4 persona, pacient nga Shkupi, pacient nga Kërçova, pacient nga Shtipi dhe pacient nga Bitola.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 185 pacientë të shëruar nga:

Shkup 98
Kumanovë 17
Shtyp 25
Bitola 8
Gostivar 15
Radovish 2
Probistip 1
Sveti Nikole 12
Kiçevo 3
Resen 4
Gjithsej 105357 testime covid janë bërë në vend-19. Sot nuk ka testime brenda shfaqjes.

Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11054, numri i pacientëve të shëruar është 6882, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3675.