27 Prilli, Supremja duhet t’i publikoj vendimet për ankesat e të akzuarve

Gjykata Supreme sot duhet t’i publikoj vendimet e ankesave të 15 të akuzuarve për ngjarjet e përgjakshme në Kuvend mbrëmjen e 27 prillit të vitit të kaluar. Të akuzuarit kanë kërkuar të të hiqet vendimi i Gjykatës së Apelit për masat paraburgim dhe burg shtëpiak dhe vendosjen e dënimeve më të buta.

Mes të akuzuarave mes tjerësh në Supreme ka dorëzuar ankesë ish ministri i Brendshëm Mitko Çavkov dhe deputetët Krsto Muksovski dhe Sasho Vasilevski të cilët aktualisht janë në paraburgim sidhe deputeti Lupço Dimovski dhe artisti Igor Dulovski të cilat janë në burg shtëpiak.

TAGS