4 pacientë humbin betejën me Covid-19, shënohen 127 raste të reja

4 pacientë humbin betejën me Covid-19, shënohen 127 raste të reja

“Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri.

E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939, me pushtimin fashist të Shqipërisë.

E ndaluar dhe nga regjimi komunist, i rifilloi publikimet më 22 prill 1993.