415 shkelje për mos-mbajtje të maskës

415 shkelje për mos-mbajtje të maskës

Gjatë natës së kaluar (07/08.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 415 shkelje. Ministria për Punë të Brendshme apelon deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19.