428 raste 10 viktima dhe 128 të shëruar nga Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

428 raste 10 viktima dhe 128 të shëruar nga Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur brenda 24 orëve janë bërë 1853 testime, ndërsa janë regjistruar 428 raste të reja me Covid-19.

Ndërkohjë si pasojë e koronavirusit kanë ndërruar jetë 10 pacientë.

Insituti për Shëndet Publik ka regjistruar 128 pacientë të shëruar.