6 korrik, Dita Ndërkombëtare e Puthjes

Është një festë në të cilën njerëzit janë të inkurajuar që të puthin personin që e duan. Puthja nuk është vetëm një aktivitet i kënaqshëm, por ajo ka disa përfitime shëndetësore për dy pjesëmarrësit, përveç duke i bërë ata të lumtur.

Dita Ndërkombëtare e Puthjes u bë në vitin 2006, duke u përqendruar në puthjet qe ndodhin mes të dashuruarve . Një nga gjërat më të habitshme në lidhje me këtë festë është hulumtimi që zbuloi se 5% e njerëzve mbi moshën 45 vjeçare janë puthur të paktën 31 herë në javë!

Puthja romantike nuk është vendi i vetëm që puthja ndodh në kulturën dhe shoqërinë tonë. Në mesin e shoqërisë së lartë, nuk është aspak e pazakontë të përshëndesësh me një puthje në faqe, një traditë që daton nga Bota e Vjetër. Fëmijët e vegjël shpesh marrin puthje nga prindërit e tyre të dashur, edhe pse kjo është diçka që tenton të zbehet kur fëmijët rriten, shkruan Indeksonline.

Zgjohuni në mëngjes dhe puthni partnerin tuaj mirë në mëngjes, pastaj përshëndesni miqtë tuaj me një puthje të shpejtë në faqe për t’i treguar se sa i vlerësoni ato. Ka një milion mënyra të ndryshme për të ofruar një puthje për ata që i doni, dhe jo të gjithë duhet të jenë romantikë!

Grumbulloni çdo shans që merrni! Vetëm mbani mend emocionet e frymëmarrjes!

TAGS