A e dini çka ka të re? Pula ka bo ve… jo po Milkshake!

A e dini çka ka të re? Pula ka bo ve… jo po Milkshake!

Për me ju shku vera sa ma omël, brendi amerikan KFC ka lansuar desertin e tyre të tretë, Milkshake! 

Milkshake, i cili kushton vetëm 1.49€, e keni në dispozicion me tri shije të ndryshme; Vanillë, Çokollatë, dhe Dredhëz. E çka ka dallim kjo prej milkshake-s që shiten në vendet tjera? Asnjëra shije nuk përmban ngjyrosës artificialë dhe kjo na mundëson t’i shijojmë përbërësit natyralë dhe origjinal të çdo llojit të milkshake-s të lartëpërmendur.

Nëse nuk të del akullorja Sundae për 0.99€, e as Kream Ball për 1.49€, ose thjeshtë sot po don me ndërru stilin, tash KFC ua mundëson edhe Milkshake për 1.49€. Masi që e ke përfundu kombinimin tënd të preferuar të ushqimit të KFC-së, mundesh me marrë një milkshake edhe gishtat mi lepi!  

#KFC #GISHTATMILEPI #MILKSHAKE