Afan Elezi nga Gostivari zgjidhet unanimisht kryetar i Forumit Rinor të “Alternativa”

Afan Elezi nga Gostivari zgjidhet unanimisht kryetar i Forumit Rinor të “Alternativa”

“ Afan Elezi nga Gostivari zgjidhet unanimisht kryetar i Forumit Rinor të “Alternativa”.
Urime dhe na priftë e mbara në betejat e radhës!” thuhet në njoftimin e shkurtër të Alternativa në FB.