Afrim Gashi: Shëndeti i qytetarëve është shumë më i rëndësishëm se anketat dhe zgjedhjet

Afrim Gashi: Shëndeti i qytetarëve është shumë më i rëndësishëm se anketat dhe zgjedhjet

Sonte kryetari i Alternativa, Afrim Gashi, është i ftuar në Tv Alfa për të dhënë një intervistë lidhur me situatën aktuale politike.

Gashi mes tjerash ka theksuar se me Ministrinë e Kulturës, që udhëhiqet nga Hysni Ismaili, Alternativa ka dëshmuar se çka do të thotë qeverisje me nder dhe dinjitet, duke qenë të përkushtuar në punë maksimalisht për të mirën e përgjithshme shoqërore.

Tutje ai ka thënë se shëndeti i qytetarëve është shumë më i rëndësishëm se anketat dhe zgjedhjet.