Ahmeti e pranon se 15 vite ka qenë në opozitë, pas 5 viteve as që do ekzistojë në skenën politike! (VIDEO)

Ahmeti e pranon se 15 vite ka qenë në opozitë, pas 5 viteve as që do ekzistojë në skenën politike! (VIDEO)

Ali Ahmetit dhe BDI-së iu deshtën plotë 15 vite ekzistim në skenën politike, për kot!!!
Ndonëse shqiptarët me optimizëm të madh pritën këtë subjekt politik, me kalimim e kohës akumulohej mllefi i shqiptarëve ndaj këtij subjekti politik. Duke dashtur që të arsyetojë heshtjen gjatë kohës së kaluar, Ali Ahmeti në një tubim gjatë një tubimi ka thënë se për 15 vite nuk ka qenë në pushtet por në opozitë. Por shqiptarët nuk kanë nevojë për fjalët e Ahmetit, pasi në kurriz të vet e kanë përjetuar krimin e ushtruar nga qeveritë pjesë e të cilave ka qenë BDI.
Ata tani po rreshtohen në radhët e Lëvizjes BESA, e BDI po përballet me disfata në të gjitha komunat.
“Janë këto vite që mi vodhët me pelin në gojë”, është një varg i himnit të BESËS që më së miri do i kundërpërgjigjej fjalëve të Ahmetit. Sipas të gjitha parashikimeve, pas disfatës që do ta pësojë BDI në zgjedhjet e 15 tetorit, do krijohet një domino efekt pas së cilit BDI nuk do të arrijë që as të ekzistojë si parti politike pas 5 viteve.

Video