Ahmeti e pranon se “s’ka guxu te luje bisht” para Gruevskit (VIDEO)

Ahmeti e pranon se “s’ka guxu te luje bisht” para Gruevskit (VIDEO)

Ali Ahmeti pranon me gojën e tij se sa i pafuqishëm ka qenë këto 15 vitet e kaluara përballë Nikolla Gruevskit të VMRO-së. Ai thotë se ka qenë “opozitë” në Qeveri, edhe pse 15 vite ka kërkuar votat e shqiptarëve që më pas i ka shndërruar në benefite tenderësh për të dhe bashkëpunëtorët e tij të ngushtë. Kjo deklaratë e Ahmetit nuk mund të kuptohet ndryshe përveç si tentim për t’i larë gjynahet për dështimet e BDI-së. Nga ana tjetër analistët komentojnë se është e vërtetë që mandatin e fundit BDI ka qenë e kapur nga Gruevski për shkak të skandaleve të saj korruptive të kapura në përgjime, por duke marrë parasysh se përgjimet e njejta i ka edhe LSDM, nuk mund të pritet diçka më mirë nga BDI as në mandatet e ardhshme.

Video