Aksident në rrugën Kërçovë-Ohër, dy të lënduar

Aksident në rrugën Kërçovë-Ohër, dy të lënduar

Pas mesnate, në orën 2:15 në rrugën magjistrale Kërçovë-Ohër, SB (60) nga Kërçova duke drejtuar makinën ‘opel corsa’ me tabela të Kërçovës ka humbur kontrollin e automjetit dhe ka dalë nga rruga.

Në aksident me lëndime të rënda trupore kanë marrë bashkudhëtarët e automjetit J.V (54) dhe B,A (32), që të dy nga Kërçova.

Ata janë dërguar në spital e Kërçovës për shërim.

Këqyrjen e vendit të ngjarjes e kanë kryer prokurori publik dhe ekipi i Stacionit Policor të Kërçovës./Telegrafi/