Aksident trafiku, lëndohet vozitësi i kamionit (foto)

Aksident trafiku, lëndohet vozitësi i kamionit (foto)

Aksident i rende trafiku ne autostradën Shkup-Tetove ne afërsi te fshatit Zhelinë. Një kamion ka humb kontrollin dhe është rrokullisur. Gjatë këtij aksidenti mbetet i lënduar vozitësi kamionit.

SPB Tetovë dhe organet tjera kompetente kanë dalë në vendngjarje dhe po hetojnë rastin. Nuk dihet se ka ardhur deri tek humbja kontrollit dhe rrokullisja e kamionit.

Loading…