Aksion pastrimi dhe mbjellje drunjësh në disa pjesë të Prishtinës

Aksion pastrimi dhe mbjellje drunjësh në disa pjesë të Prishtinës

Komuna e Prishtinës bashkë me ‘Miqtë e Tokës’ në koordinim me ‘Let’s Do it Kosova’ ka organizuar aksion pastrimi dhe mbjelljen e drunjve mbi objektin e Fakultetit Teknik, (Rr.Fadil Vata) në ora 11:00.

Gjithashtu një aksion i tillë do të zhvillohet tek Këndi Finlandez, Ish-Selia e Presidentit Ibrahim Rugova, afër çerdhes, në ora 12:00.

Tek oborri i SHFMU Dardania 12:40, në Ulpianë tek rruga 17 shkurti, ora 13:20, si dhe tek parking prapa banesave të Lesnës në Ulpianë, me fillim nga ora 14:30.

TAGS