Aktori i humorit rrëfen vështirësitë e jetës para se të arrinte famën: Punoja kamarier

Aktori i humorit rrëfen vështirësitë e jetës para se të arrinte famën: Punoja kamarier

Aktori i njohur dhe shumë i dashur për publikun, Irgen Çela i ftuar në emisionin “Glamur”, rrëfeu më shumë për jetën e tij para se të bëhej i famshëm.

Irgeni ka treguar se në vitet e gjimnazit ka punuar si kamarier për të nxjerrë shpenzimet e veta.

“Puna ime e parë ka qenë kamarier, kur kam qenë akoma në gjimnaz. Muajt e verës punoja dy muaj. Pastaj në momentin që kam filluar studimet në Akademi, qëlloi shumë mirë se fillova të merresha me dublime dhe ajo më dha dorë. I kërkoja më pak lekë familjes”, u shpreh ai.

Pas përfundimit të Akademisë, aktori I humorit ka treguar se ka kërkuar menjëherë punë dhe fakti se është I shkurtër I ka shërbyer për të fituar shumë role me të cilat përshtatej.

TAGS