Alagjozovski: Tërhiqen 10 projekte nga programi vjetor i kulturës për vitin 2018 (VIDEO)

Alagjozovski: Tërhiqen 10 projekte nga programi vjetor i kulturës për vitin 2018 (VIDEO)

Dhjetë projekte të Programit vjetor të Ministrisë së Kulturës për vitin 2018 me vlerë të tërësishme prej tetë milionë e 500.000 denarë janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka informuar sot ministri i Kulturës Robert Alagjozovski gjatë vizitës në burgun e Shutkës.

“Për momentin komisionet i shqyrtojnë dhe vendosin sipas raportit të negociatave. Mënyra në të cilën do të mund të përgjigjemi në negociata do të varet nga mjetet që do t’i kemi në dispozicion”, sqaroi Alagjozofski në pyetjen e gazetarëve për projektet e Programit vjetor për të cilat kishte reagime në opinion dhe për të cilat ishte kërkuar revizion.

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Alagjozovski: Tërhiqen 10 projekte nga programi vjetor i kulturës për vitin 2018

+ VIDEO/ LAJMI I FUNDIT/ Alagjozovski: Tërhiqen 10 projekte nga programi vjetor i kulturës për vitin 2018http://www.almakos.com/alagjozovski-terhiqen-10-projekte-nga-programi-vjetor-i-kultures-per-vitin-2018-video

Opublikowany przez Almakos.com 16 kwietnia 2018