Alesia Bami: Jetoj me 40 mijë lekë në muaj, Manushi: Hiqi këpucët të të shoh markën

Alesia Bami: Jetoj me 40 mijë lekë në muaj, Manushi: Hiqi këpucët të të shoh markën

Alesia Bami ditën e djeshme u bë pjesë e rubrikës “Trotuar” në “E diell” ku u fol për pagat. Gjatë bisedës, Alesia u shpreh se rroga e saj e parë në televizion, kapte shifrën e 300 mijë lekëve të vjetra.Ndërsa sot ajo jeton edhe me 400 mijë lekë të vjetra.

“Rroga ime e parë në televizion ka qenë 300 mijë lekë dhe më ndihmonin edhe prindërit. Kurse sot mund të jetoj edhe me 400 mijë lekë”, u shpreh Alesia ndërsa Manushi e ndërpreu dhe i kërkoi të heqë këpucët për t’i parë markën.

“Stop, hiqi këpucët, hiqi”, i tha Manushi dhe kontrolloi edhe orën e Alesias nëse e kishte flori.”Unë po thoja që mund ta kalosh edhe me 40 mijë lekë se gjithçka ka të bëjë me menaxhimin e gjërave”, tha Alesia.

TAGS