Ali Ahmeti: Perandoria Osmane na ka bërë shkrumb e hi, ndikimet lindore u kanë sjellë dhimbje të mëdha shqiptarëve (VIDEO)

Ali Ahmeti: Perandoria Osmane na ka bërë shkrumb e hi, ndikimet lindore u kanë sjellë dhimbje të mëdha shqiptarëve (VIDEO)

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, në intervistën për TV21 ka thënë se ndikimet lindore u kanë sjellë dhembje shqiptarëve dhe se Perandoria Osmane na ka bërë shkrumb e hi, Perandori nën së cilës sipas Ahmetit janë prerë, janë vrarë të gjithë patriotët shqiptarë, raporton Almakos.

Më poshtë e gjeni dekalratën e plotë të Ali Ahmetit lidhur me ndikimet e Lindjes së Mesme dhe Perandorisë Osmane: