Alsat para Gjykatës Penale pas arrestimit të Veljanovski, Ristovski dhe Janakievski

Para pak çastesh janë arrestuar ish kryetari i Kuvendit Trajko Veljanovski, dhe ish ministrat Mile Janakievski dhe Spiro Ristovski. Ata për momentin po merren në pyetje nga gjykatësi hetues në Gjykatën Penale. Dyshohen si organizatorët e natës së përgjakshme në Kuvend. Lidheja e drejtpërdrejt me gazetarin Adnan Qahili i cili ndodhet para Gjykatës Penale.

Loading…

TAGS