AlternAtivA e themeloi Forumin Rinor të degës Tetovë : Ja kush u zgjodh kryetar i degës! (FOTO)

AlternAtivA e themeloi Forumin Rinor të degës Tetovë : Ja kush u zgjodh kryetar i degës! (FOTO)
Tash esht Koha

Partia e Afrim Gashit “AlternAtivA” ka vazhduar me aktivitetet e saj në terren, ku sonte në mënyrë solemne për kryetar të Forumit Rinor – dega e Tetovës unanimisht u zgjodh Argjend Amiti.

Me këtë rast para rinistëve tetovarë fjalë rasti kishin ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, Sekretari i Përgjithshëm, Skender Rexhepi – Zejdi dhe anëtari i Kryesisë Qendrore, Daim Luçi.

Tash esht Koha