“Alternativa” realizon takim joformal me të rinjtë e Tetovës (FOTO)

“Alternativa” realizon takim joformal me të rinjtë e Tetovës (FOTO)

Sonte përfaqësuesit e kryesisë qendrore të Alternativa kanë realizuar një takim spontan me të rinjtë e Tetovës

Në këtë takim jo formal me Forumin Rinor Dega Tetovë – Alternativa, është biseduar për situatën aktuale politike dhe për platformën “Vatra”.