Alternativës iu bashkangjit edhe nje kuadër universitar Dr. Gëzim Xhambazi nga Kërçova

Alternativës iu bashkangjit edhe nje kuadër universitar Dr. Gëzim Xhambazi nga Kërçova

Sot Alternativës iu bashkangjit edhe nje kuadër universitar Dr. Gëzim Xhambazi nga Kërçova i cili për kontributin e tij njihet edhe në Kërçovë sepse është ekspert i pedagogjisë dhe me abiciozitet, urtësi dhe mençuri ka edukuar gjenerata të tëra.

Ai e pa të arsyeshme që kontributi i tij duhet të vazhdojë akoma më shumë dhe si ekspert i kësaj fushe do të ndikojë edhe me ide produktive në arsim dhe edukim. Njihet si humanist i madh, ashtu na thanë bashkëvendasit e tij duke kontribuar në vendin e tij në çdo sferë!

Na priftë e mbara profesor i nderuar dhe mirësenavjen në familjen tonë të Alternativës!