Ambasadori Fatos Reka u takua sot me Kryetarin e VMRO-DPMNE

Ambasadori Fatos Reka u takua sot me Kryetarin e VMRO-DPMNE

Ambasadori Fatos Reka u takua sot me Kryetarin e VMRO-DPMNE prof. Hristijan Mickovski për të biseduar rreth situates politike në vendet respektive si dhe në rajon, marrja e fteses për çeljen e negociatave me 🇪🇺 në tetor, antarësimin e 🇲🇰 në NATO e mbeshtetjes që 🇦🇱 ka dhënë në këtë drejtim.