Angelina Joliet nuk po i ecën mirë divorci me Brad Pittin, braktiset edhe nga avokatja e saj

Aktores së njohur Angelina Jolie nuk po i ecën aspak mirë procedura e divorcit me artistin Brad Pitt.

Madje, sipas burimeve të TMZ, ajo së fundmi është braktisur edhe nga avokatja e saj, Laura Wasser.

Angelina Jolie (Foto: Getty Images)

Kjo e fundit nuk është pajtuar aspak me kërkesat absolute të klientes së saj, Angelinës, e cila kërkon që fëmijët të mos kenë asnjë kontakt apo marrëveshje me Brad Pittin.

Duket sikur kjo nuk ishte një ndeshje e mirë, sepse Wasser ka bërë një emër për veten në qarqet e divorcit duke nxitur vendbanimet dhe bashkë-prindërimin.

Tutje, burimet e TMZ pohojnë se divorci nuk është as afër zgjidhjes…

Foto: Getty Images

Pas prishjes së marrëveshjes me avokaten, Angelina Jolie ka angazhuar një firmë tjetër ligjore për të vazhduar procedurat e divorcit.

Të njëjtat burime pranë aktores kanë thënë se ajo së fundmi është ushqyer me ndjenjë helmuese, duke u munduar t’i mbajë sa më larg të atit fëmijët e saj. /Telegrafi/

Foto: Getty Images

TAGS