Anila Basha bëhet nënë, vjen në jetë Ari. Ja kë kujton kolegia me emrin e djalit

Anila Basha bëhet nënë, vjen në jetë Ari. Ja kë kujton kolegia me emrin e djalit

Gazetarja e njohur, Anila Basha ka sjellë sot në jetë fëmijën e saj të parë. Djali është i shëndetshëm dhe nëna në gjendje të mirë. Anila ka vendosur ta quajë djalin Ari, në nderim të kujtimit të babait të saj, Aristotel i cili ndërroi jetë 2 vite më parë. “Gazeta Shqiptare” i uron koleges dhe djalit të saj një jetë të gjatë, plot me shëndet e suksese!

TAGS