Anulohet seanca për rastin “Total”

Është anuluar sërish seanca për rastin “Total”. Këtë herë seanca është anuluar për shkak të mungesës të kryetarit të këshillit gjyqësor.
Seanca e radhës është caktuar për 21 dhjetor në orën 10:00. Në seancën e sotme të pranishëm ishin Dragan Pavlloviq-Latas dhe avokatët e tij. Ai akuzohet për fshehje të tatimin në vlerë prej 121.414 euro përmes personave juridik dhe personave fizik.

TAGS