Apple Watch 5 do të vijë me modele më titan dhe qeramikë

Apple Watch 5 do të vijë me modele më titan dhe qeramikë

Të dy versionet do të jenë 40mm.

Apple asnjëherë nuk ka pasur në dispozicion orë me titan. Në qeramikë ishtë Apple Watch series 2 dhe 3, por jo Apple Watch Series 4, shkruan The Verge, transmeton Indeksonline.

Sa i përket Apple Card, aktualisht është në dispozicion vetëm për ata që kanë marrë një ftesë paraprake, por një nisje e plotë pritet në fund të këtij muaji. Karta e re e kreditit e Apple është kryesisht dixhitale, dhe përdoret me Apple Pay, por ju mund të porosisni një kartë titani për mbajtje në portofolin tuaj

TAGS