Apple zgjeron kampanjën “Ka më shumë në një iPhone”

Një faqe e re “Pse iPhone” në faqen e internetit të Apple në çdo vend, nxjerr në pah arsyet pse një iPhone është “më shumë se pajisja në dorën tënde”, duke filluar nga përgjegjësia mjedisore e Apple, në përmirësimet e performancës së iOS 12 për privatësinë e veçorive si Face ID, Apple Maps dhe FaceTime.

Çdo arsye në listë mund të zgjerohet për të parë informacione shtesë. Ja se çfarë thotë Apple për mbrojtjen e të dhënave të përdoruesit, për shembull:

‘Në Apple, ne besojmë se privatësia e të dhënave është një e drejtë themelore e njeriut. Të dhënat tuaja personale u takojnë juve dhe askujt tjetër.

Dhe ndërsa disa kompani i shesin të dhënat tuaja, ne nuk e bëjmë këtë. Ne do t’ju tregojmë nëse i mbledhim të dhënat tuaja dhe ju njoftojmë se si përdoren. Për shembull, mund t’i përdorim këto të dhëna për ta bërë iPhone më miqësor. Dhe gjithmonë mund të ndryshoni cilësimet tuaja për të kufizuar sasinë e informacionit që mund të arrihet.’

Apple sot gjithashtu ka ndarë tre video të reja “Ka më shumë në iPhone” në kanalin e tyre në YouTube në Mbretërinë e Bashkuar:

Fushata e marketingut është e dukshme në uebin e iPhone të Apple në Francë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Gjermani. /Telegrafi/

TAGS