Arilena Ara i kushton një urim me këngë… sa vjeç bëri sot Vera Grabocka?

Këngëtarja e njohur Arilena Ara i ka kushtuar një “shumë urime për ty” producentes së njohur Vera grabocka, e cila feston ditëlindjen.

Përmes një postimi në rrjetin social instagram, Arilena këndon për Grabockën dhe thotë se do shumë.

Prej vitesh tashmë në industrinë e medias, Vera Grabocka nuk e ka treguar asnjëherë moshën e saj të vërtetë, pavarësisht se duket si një vajzë e re.

TAGS